Okno v svet

Udeležili smo se logističnega dogodka v Linzu

20. in 21. junija je v Linzu potekal tradicionalni dogodek »Österreichischer Logistik Tag+Logistik Future Lab«. Gre za najpomembnejši logistični dogodek v Avstriji, v okviru katerega se je tudi letos predstavila Luka Koper.

  • < 1 MIN

Jubilejna 30. izvedba je v svojem dvodnevnem programu gostila izbrane govornike s področja logistike, na stojnicah pred vhodom v konferenčno dvorano pa so se predstavili številni predstavniki avstrijskih in drugih mednarodnih podjetji, ki delujejo v logistiki.

Tako kot vsako leto smo tudi letos na skupni stojnici moči združili s podjetjem Cargo Center Graz in železniškim prevoznikom Steiermärkische Landesban. Letos se nam je na stojnici pridružil tudi predstavnik ladjarja Tailwind Shipping Lines. S skupnim nastopom smo še dodatno izpostavili tesno sodelovanje med ključnimi deležniki, ki ponujajo najboljšo logistično rešitev pri pretovoru kontejnerjev iz Luke Koper proti Srednji Evropi in obratno. Na območju Slovenije železniške prevoze sicer izvaja naše hčerinsko podjetje Adria Terminali.